Ajánlatkérés
Szakdolgozatírási 1x1

Épp szakdolgozatot írsz?

Örülnél pár hasznos tippnek vagy segédanyagnak?

Hova küldhetjük?

Keresztnév:*
E-mail cím:*
Könyvajánló

15 időrabló buktató a szakdolgozatban
...és 15 tipp, hogy akár egyetlen hónap alatt elkészülj a szakdolgozatoddal!

Rendeld meg a könyvet!

Ajánlj minket!
Kiemelt partnerünk

szakdolgozat-vazlat-250x192

 

 

 

 

 

 

 

Már a vázlatírásnál megakadtál?

Segíthetünk?

Kérj ajánlatot!

Gyakori kérdések

 

Rólunk

 

Szakdolgozat pénzért?

Igen, van ilyen. Ma már nagyon sokan vállalnak szakdolgozatírást pénzért. Sőt egyesek – mint például mi is – nagyon régóta csinálják ezt. Már pedig ez is olyan mint minden más szolgáltatás: csak korrekt munkával lehet éveken át a piacon maradni.

 

Kik vagytok Ti?

Egyszerű emberek, akik mindössze annyiban különböznek az átlag szakdolgozatírótól, hogy nem egy vagy kettő, hanem 20-50-100+ szakdolgozat és házidolgozat is van a hátunk mögött.
A szakdolgozatírásban pedig az a "trükk", hogy a másodikat már sokkal könnyebb megírni!;) A 10-ik után pedig egyes elemeket már rutinszerűen tudod elkészíteni… (Olyan ez mint a tészta gyúrás vagy egy bonyolultabb süti!;)) Tehát lényegesen gyorsabb, profibb munkát tudunk kiadni a kezünkből, mint aki most írja az első dolgozatát.

Bővebben érdekel, hogy fogtunk a szakdolgozatírásba? Nézd meg itt!

 

Miért nincs a honlapon telefonszám?

Mert nincs időnk telefonon beszélgetni.;) De tréfát félretéve, tapasztalatból tudjuk, hogy az esetek 95-98%-ában felesleges a telefonos egyeztetés. Természetesen alternatív kommunikációs csatornaként minden ügyfelünknek megadunk egy bármikor hívható telefonszámot. De ez a plusz csak ügyfeleknek jár és nekik is csak azonnali reagálást igénylő esetekre.

 

Tudunk találkozni? Hol van az irodátok?

Nincs irodánk. A dolgozatotkat író csapattagok az ország különböző pontjain élnek és onnan írják a dolgozatokat. De, ha mindenki egy helyen élne, akkor is felesleges, időrabló dolog lenne a személyes találkozás. Már pedig mint tudjuk az idő pénz!;) Szóval az iroda és a személyes találkozó hiánya egy korrektebb ár alapfeltétele.

 

Megtudjátok az én szakdolgozatomat is írni?

Talán. Ugyanis korrekt válasz egy ilyen kérdésre csak is több információ ismeretében adható. Ha tényleg kíváncsi vagy arra, hogy vállalható-e részünkről a témád, akkor töltsd ki az adatlapot!

Ajánlatkéréshez klikk ide >>

 

A bérszakdolgozatírásról

Magam írjam a szakdogám vagy bízzam profira?

Ez nem kérdés. Természetesen a legjobb az, ha magad írod meg a saját szakdolgozatodat! Sőt, hogy támogassunk ebben össze is állítottunk egy tippgyűjteményt, ami segítségével könnyebben és gyorsabban tudsz haladni a szakdolgozatírással.

8 tipp a jó szakdolgozathoz!

Ingyenes minta anyagok

 

Csak a hülyék iratják mással a szakdolgozatukat!

A velős és frappáns válasz erre az lenne, hogy "Csak a hülyék gondolják így!";) A hosszabb válaszban viszont le kellene írni, hogy ez a kijelentés még csak általánosításnak sem jó. Ugyanis a megrendelőink többsége könnyedén meg tudná írni a saját szakdolgozatát, ha tudna rá időt szorítani. Mivel az első szakdolgozat írása elég keserves, lassú munka, akár hónapokat is elvehet az ember életéből. Sokak számára a munka, a család és a még visszalévő vizsgák mellett ez a több hónapnyi idő már túl nagy akadály.

A megrendelőink nagy többsége valójában "időt" vásárol tőlünk.

 

A rendelésről

Miért kértek ennyi adatot egy egyszerű ajánlathoz?

Mert muszáj. Nem érthetünk mindenhez, és látnunk kell, képesek vagyunk-e megírni, illetve hogy mennyire feldolgozható az adott téma. Ha nem adod meg az összes adatot, vagy csak röviden, értelmezhetetlenül írod le őket, akkor plusz e-mailt kell írnunk, hogy megszerezzük az adott információt. Az áraink a befektetett munkával arányosak. Vagyis ha minden adatot megadsz, akkor segítesz tartósan alacsonyan tartani az árainkat. Ez pedig közös érdekünk.

 

Muszáj elárulnom a suli és a képzés nevét?

Muszáj. Nélküle nem fogadunk el megbízást, mert nem tudjuk garantálni az elfogadást. A szakdolgozati követelmények iskoláról-iskolára, sőt iskolán belül is változnak. Ennek a szolgáltatásnak az alapja a bizalom. Ha nincs ez meg a részedről, akkor nem tudod megíratni senkivel a szakdolgozatodat.

 

Miért csak emailben kommunikálunk?

Mert ennyi év után egyre inkább valljuk a mondás igazát: "A szó elszáll, az írás megmarad!" Ami nincs leírva, az elfelejtődik és ez rendkívül kényelmetlen tud lenni a leadási határidőkor. Sok-sok szakdolgozati kommunikáció tapasztalataira alapoztuk munkamódszerünket és büszkék vagyunk rá, mert profi adminisztrációnk van. Ez pedig valójában Téged szolgál, Téged véd és emeli a "végtermék" minőségét.

 

Hogyan tudok segíteni a dolgozatírás folyamán?

Egy nagyon fontos segítséget tudsz adni: válaszolj hatékonyan és gyorsan az e-mailjeinkre. Gyakran előfordul, hogy e-mailben felteszünk három kérdést, és csak kettőre kapunk kielégítő választ és azt is két hét után. Ez lassítja, bonyolítja a munkánkat. Kérünk, légy hatékony az e-mailekben!

Töltsd le a sulid – szakodra vonatkozó – szakdolgozatírási elvárásait és küldd el nekünk.

 

Mi a garancia, hogy nem más dolgozatát kapom meg?

Az, hogy már több mint 10 éve létezünk. Ezen a piacon gyorsan terjed a rossz hír, ami pillanatok alatt rombolhatja le a fáradságos munkával felépített jó hírnevet. Ráadásul mi nem tudunk elfutni, mert nem egy bármikor eldobható ingyenes mailcím alatt vagyunk elérhetőek.

Valójában ez is csak olyan üzlet, mint a többi: az elégedett ügyfél a legjobb reklám.

 

Képes leszek megvédeni a más által írt szakdolgozatot?

Ha megfogadod a tanácsainkat, akkor feltétlenül. Kihasználhatod azt a lehetőséget, hogy az e-mailben a dolgozatról feltett kérdésekre ingyenesen választ kapsz. Mindössze arra kérünk, hogy egyetlen e-mailben szedd össze az összes kérdésedet.. Ehhez azt ajánljuk, hogy a dolgozatot írószerszámmal a kezedben olvasd át és jelöld be azokat a részeket, amelyeket nem érted és írd le a kérdéseket e-mailben! Ha ez megvan, akkor nem érhet meglepetés a védésen.

 

Volt olyan, hogy valaki lebukott?

Volt, de nem a dolgozat bukott meg, hanem a megrendelő. A konzulensek és a bírálók sem hülyék. Ha a "saját magad által írt" szakdolgozatot nem ismered eléggé, az magáért beszél. Tehát nincs mentség arra, ha úgy adod le a dolgozatod, hogy bele sem nézel! (Azért szerencsére ilyen eset csak nagyon ritkán fordult elő, mert a többség tisztában van azzal, hogy kellő felkészülés nélkül nagyon sokat veszíthet! De, hogy lásd az arányokat is, talán 5-6 ilyen bukás fordult elő, miközben eddig több mint 1.700 megbízáson vagyunk túl.)

 

Volt olyan, hogy nem fogadták el a dolgozatotokat?

Volt. Egy-két ilyen eset becsúszott. Kivétel nélkül kiderült azonban, hogy ezekben az esetekben az ügyfél valami jóvátehetetlen hibát követett el a konzulenssel, a bírálóval szemben (pl: Egyszer csak 2-esel tudtunk átnyomni a egy jó szakdolgozatot, mert az ügyfél bírálóként azt a tanárát kapta akivel az előző félévben egy igen éles, nyilvánosság előtt zajló konfliktusa volt. A bíráló bosszúja egy 11 pontban összefoglalt "támadás" volt, melyben semmi konkrétumot nem írt a dolgozattal kapcsolatban, viszont hosszan taglalta írójának szakmai hozzá nem értését.) Az is előfordult, hogy a konzulens és a bíráló utálták egymást, és ez a dolgozatírón csattant. Fehér holló azonban az ilyen eset. Azért javasoljuk, ne haragítsd magadra a konzulensed, sőt lehetőleg senkit sem aki később a dolgozatod bírálója lehet.;)

 

Vállaljátok visszadobott dolgozatok írását is?

Lehetséges, a dolgozattól függ. Ebben az esetben az árajánlatkérés mellé kérünk, mellékeld a dolgozatot is, mert csak úgy tudjuk eldönteni, hogy javítható-e vagy nem, ha előtte belenézünk. Illetve tudnunk kell a visszadobás okát is. (Bár az esetek többségében ez a dolgozat átnézése után ki szokott derülni.)

 

FONTOS (Ha gmail-es vagy feltétlenül olvasd el!)

Ha gmail-re vársz tőlünk választ, akkor 2 egyszerű dolgot tehetsz, hogy biztosan meg is kapd, hogy ne várd hiába a válaszunkat:
1. Még az ajánlatkérés előtt felveszed a mailcímünket a gmail-es címlistádba (info kukac szakdolgozatiras pont hu )
2. A választ nem csak az elsődleges, de a promóciós fül alatt (és a spam fiókban!) is keresed. (Sajnos, ha az 1-es pontot nem teszed meg jó eséllyel ide kapod minden levelünket.)

 

Minden jog fentartva: szakdolgozatiras.hu