Ajánlatkérés
Szakdolgozatírási 1x1

Épp szakdolgozatot írsz?

Örülnél pár hasznos tippnek vagy segédanyagnak?

Hova küldhetjük?

Keresztnév:*
E-mail cím:*
Könyvajánló

15 időrabló buktató a szakdolgozatban
...és 15 tipp, hogy akár egyetlen hónap alatt elkészülj a szakdolgozatoddal!

Rendeld meg a könyvet!

Ajánlj minket!
Kiemelt partnerünk

szakdolgozat-vazlat-250x192

 

 

 

 

 

 

 

Már a vázlatírásnál megakadtál?

Segíthetünk?

Kérj ajánlatot!

Segítségkérés

 

A szakdolgozatiras.hu által elérhető szolgáltatások:

 

vázlat

Ha csak a szakdolgozatod vázlatát szeretnéd elkészíttetni velünk, az is megoldható. Az általunk írt vázlatot nem csak a dolgozat fejezetcímeit tartalmazzák, ha nem a várható szakirodalmat is, illetve kérésre, röviden bemutatjuk a fejezetek tartalmát. (Így pontosan tudni fogod, hogy adott fejezetben mit kell a szakdolgozat írása során kibontanod.)

Árajánlatkérés vázlatkészítésre>>

 

kérdőív

  • a kérdőív kérdéseinek összeállítása
  • a kérdőív megszerkesztése
  • a kitöltött kérdőívek szöveges és grafikus kiértékelése
  • hipotézisek állítása

Ha a primerkutatás során megakadsz, keress minket és elkészítjük a kérdőívedet, a hipotézisek felállításától egészen a szakdolgozatba formázott szöveges és grafikus kiértékeléséig.

Árajánlatkérés kérdőív összeállítására>>

 

házidolgozat

A főiskola vagy egyetem elvégzése során tucatnyi házidolgozatot írhat egy hallgató. Amennyiben nincs időd vagy valamelyikkel nem boldogulsz, keress minket és segítünk.

Árajánlatkérés házidolgozat írására>>

 

szakdolgozat

Sokak szerint a diploma kézhezvételének egyik legnagyobb akadálya.;) Szerintünk viszont mindössze egy kihívás, aminek meg kell felelni. Nálunk a szakdolgozat írása a vázlat elkészítésével kezdődik. A kész vázlatot a konzulensednek is látnia, véleményeznie kell. Így a szakdolgozat már az esetleges észrevételei és javaslatai figyelembevételével készülhet el.

Árajánlatkérés szakdolgozat megírására>>

 

szakdolgozat prezentáció

A szakdolgozat védése során általában powerpoint prezentáción keresztül mutatja be a hallgató a dolgozata főbb elemeit. Amennyiben a szakdolgozatod megírásával energiáid végére értél, keress minket és elkészítjük a bemutatód. Más által írt szakdolgozat esetén is tudunk segíteni. Külön kérésre a diák alatt mondandó szöveget is összeállítjuk a doglozat alapján, így elég csak felolvasni azt. (A prezentáció és a narráció természetesen nem elég egy sikeres védéshez, mert a dolgozatot ismerned kell! De egy olyan terhet vehet le a v álladról, amivel időt nyersz, így még többet készülhetsz a védés érdemi részére.)

Árajánlatkérés szakdolgozat prezentáció készítésére>>

 

Minden jog fentartva: szakdolgozatiras.hu