Megrendelőink írták

Ne feledd, ezek az üzenetek kérés nélkül íródtak! Már pedig felmérések alapján az emberek természetesnek veszik, ha valami jó történik velük. Míg egy pozitív élményt 5 embernek mesélünk el, addig egy negatívat 20-nak! Itt még is rengeteg olyan üzenetet olvashatsz, ami spontán íródott, csak azért mert az írója úgy érzete valami olyasmit kapott amit csak titkon remélt...

“Megkaptam a vázlatot és nagyon szépen köszönöm. Egyszerűen kolosszális. Nekem nagyon tetszik. Üzenem a kollágádnak, hogy ha ez így elkészül, szerintem tökéletes lesz...”

Marcsi, 27Nagykanizsa

“Csak azért írok, hogy elmondjam, sikeresen lediplomáztam!:)) Köszönök minden segítséget, mellékesen a DM-t 5-ösre értékelték. Kívánok nektek sok sikert a továbbiakban is.”

Tibor, 29Debrecen

“Köszi szépen! :o) Mindenképpen, ha lesz vki, aki hasonlóképpen akar eljárni, mint én, akkor hozzátok küldöm! Én nagyon meg voltam elégedve a munkátokkal! :o)”

Margit, 33Kecel

“...hát még mindig remeg a lábam, mert az egekig magasztaltak. Én magamban Téged magasztaltalak :)) ...sőt XXXX professzoré dícséretes ...!!! Azt írja a bírálatban: "...záródolgozat a gyakorlat számára akár kézikönyvként, illetve tankönyvként is jól felhasználható, publikációra is érdemes munka." Hát azt gondolom ez magáért beszél. Kb. háromnegyed órát voltam bent, több kérdésük volt, de mindenre válaszoltam, nem volt nehéz mert inkább szakmai kérdések voltak. Mindenesetre hálás köszönetem mégegyszer, nagyon örülök, hogy együtt dolgozhattam Veled, helyesebben szólva asszisztálhattam néhány dologban. Büszke lehetsz Magadra, remek munka, amit csináltál. Hát őszintén örülök, hogy találkoztunk, ha esetleg még további tanulásra adnám a fejemet, bár azt gondolom most már "csak" a további nyelvekre koncentrálok, akkor azért mindenképpen jelentkezem és ajánlani természetesen ajánllak másnak is. Minden jót kívánok Neked!”

Zsuzsanna, 31Budapest

“Tényleg nem aggódok, a kezdek kezdetétől tudom, hogy ez az egész egy full bizalmi szituáció. A hetek alatt kiderült, hogy profik vagytok, nem én vagyok az első ügyfél, viszont az én életemben ez volt az első ilyen eset, hogy ilyen jellegű segítséget kértem. Egy dolog viszont biztos: ha bárki megkeres engem a jövőben hasonló problémával, nem lesz kérdés, hogy kihez fogom irányítani! :-)”

Dorka, 26Tatabánya

“Úgy tűnik elfogadta a tanár a dolgozatot végre valahára :))) Ezért mégegyszer szeretném megköszönni a rugalmasságotokat, profizmusotokat és segítőkészségeteket! Minden jót Nektek!”

Zsuzsanna, 31Budapest

“Tegnap sikeresen megvedtem a diplomamunkámat és leállamvizsgáztam, ezúton szeretném megköszönni a belefektetett munkátokat és a profizmusotokat! Hálás vagyok, nélkületek nehezen ment volna! Mégegyszer köszönöm.”

Zoli, 30Budapest

“Köszönöm a segíttségeteket! Az államvizsgám sikerült! a szakdolgozat nagyon tetszett az elnöknek! A kérdéseire sikerült számára is megfelelő választ adni! Kívánok nektek sok-sok hasonlóan elégedett ügyfelet!!!!!! :)))))”

Bea, 29Budapest

“Tegnap sikeresen megvédtem a diplomamunkát, köszönöm a sok segítséget és további jó munkákat kívánok nektek! Üdv: Márti”

Márti, 25Szeged

“Nagyon köszönöm! És várom! Rég találkoztam ilyen korrekt csapattal! :o))))”

Krisztina, 26Budapest

“Tegnap sikeresen megvédtem a diplomamunkát, köszönöm a sok segítséget és további jó munkákat kívánok nektek! Üdv: Szilvi”

Szilvi, 32Kalocsa

“Először is köszi a szakdolival kapcsolatos munkátokat, jelest kaptam rá, azaz, hogy kaptatok :-). Már csak a védés van hátra. Ezzel kapcsolatban lenne szükségem segítségre.”

Kriszti, 34Budapest

“Köszönettel megkaptam az anyagot. Ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor elmondom neked, hogy, amikor megláttam, hogy megérkezett a kért anyag, akkor azt éreztem, hogy "kisebb fajta csoda", amit most épp átélek… Ebben a mai, átverésekkel teli világban nagyon jó tapasztalni, hogy azért még vannak olyan EMBEREK, akikben így, látatlanul is meg lehet bízni! Sokkal többet adtatok nekem, mint egyszerű (nagy) segítség a szakdolgozatom megírásához: hitet, hogy vannak még korrekt emberek ! Köszönöm szépen!”

Edina, 40Barcs

“Hát nem is biztos, hogy szavakba tudom önteni, hogy mekkora örömet okoztatok. Nekem nagyon tetszik már a vázlat is! Hihetetlenül elégedett vagyok. Gyorsan viszem a konzulenshez és amint van véleményem tőle, azonnal írok nektek. Szerintem biztos, hogy nem lesz vele gond. Nagyon köszönöm, szuper lett!”

Tímea, 30Budapest

“Úgy érzem, nagyon jó döntés volt hozzátok fordulni, végtelenül profik vagytok! Örülök, hogy a dolgozatom ilyen jó kezekben van / ilyen jó kezek közül kerül ki! Köszönöm, hogy folyamatosan informáltok!”

Dominika, 25Mohács

“Nem tudok elég hálás lenni nektek a korrekt segítségért! ...a záróvizsga után jelentkezem, hogy eldicsekedjek nektek a sikerről, amihez ti nagymértékben hozzásegítettetek! Köszi.”

Erzsébet, 40Székesfehérvár

“A kollegádtól megkaptam a dolgozatot javítva, amit azóta már a konzulens is jóváhagyott, sőt gratulált is hozzá! :) Ezt természetesen már megírtam neki is! Még egyszer nagyon szépen köszönöm Nektek a munkátokat! További sok sikert kívánok Nektek!”

Anikó, 37Sopron

“Öröm volt Veletek együttműködni. Nagyon jól sikerült. Köszönöm. A kérdéseimet lehet, hogy csak 1-2 hónap múlva küldöm, mindenképp jelentkezem 1 e-mailben.”

Anita, 42Pilisvörösvár

“Nagyon Fasza! Kicsit kínosan érint, hogy én ilyet nem nagyon tudnék írni! Légyszíves nyugtass meg hogy aki csinálta az NAGYON okos ember volt. Ha nem tartanám cikinek még a szakdolgozatomat is Veletek csináltatnám...”

Kálmán, 33Budapest

“Elolvastam a dolgozatot, nekem nagyon tetszik! Nagyon szépen köszönöm. El küldtem a konzulensnek! (mást nem is válaszolhat, csak azt, hogy nagyon korrekt! :) Mégegszer nagyon szépen köszönöm. Szia, további jó munkát és sok elégedett ügyfelet!”

Móni, 28Mátészalka

“Köszönöm szépen a gyors munkát, segítséget. Ha esetleg a másoddiplomámnál is kell segítség, feltétlen hozzátok fordulok. Kellemes ünnepeket és sok munkát kívánok nektek.”

Ilcsi, 33Budaörs

“Nagyon köszönöm a dolgozatot. Elnézést a kezdeti bizalmatlanságért. Ha szükségem van a segítségetekre, bizalommal fordulok hozzátok.”

Eszter, 30Szolnok

“Biztos emlékszel rám! Kedden védem meg a dolgozatom. Mellékelten elküldöm az opponensi értékelést. Kérlek a kérdésekre mielőbb válaszolj, hogy legyen időm felkészülni rá és a konzulensel megbeszélni. A konzulensi jegyet nem tudom még, de vélhetően az is ötös!:) Már csak a védés van hátra! Mindent nagyon köszönök!!”

Szabina, 38Debrecen

“Sikeresen megvédtem a diplomamunkám! Ötös lett!!! A bizottság és az elnök is megdicsérte a munkámat. Jól belekérdeztek mindenbe, de nem fogtak ki rajtam, mert nagyon jól átnéztem s komoly vázlatot készítettem abból a szuper anyagból. Nagyon szépen köszönöm a segítséget, nagyon hálás vagyok érte. Már több ismerősömnek ajánlottalak titeket. További sikeres munkát kívánok nektek!”

Erzsi, 32,Zalaegerszeg

“Köszönöm szépen a vázlatot nekem nagyon tetszik és szerintem most már kaptam annyi lökést hogy meg fogjam tudni írni a szakdolgozatomat! Ezek után már én is tapasztalatból mondhatom hogy bennetek minden téren meg lehet bízni még egyszer köszönöm további jó munkát!”

Gábor, 26Kecskemét

“Ma kaptam meg a szakdolgozat értékelését. A konzulensem és az opponens is jelest adott rá! Nagyon- nagyon köszönök mindent nektek. Szerdán megyek védeni, remélem ott is sikerül remekelni."”

Zsanna, 24Budapest

“Végre tudott a Tanárnő fogadni és tudtunk is beszélni vele. Megnézte a dolgozatot és voltak benne kifogások, de összességében jónak találta annyira hogy ötöst adott rá, ami nektek köszönhető és add át köszönetem annak is aki írta. KÖSZÖNÖM.”

Eszti, 34,Békéscsaba

“Ma kaptam meg a szakdolgozat értékelését. A konzulens is és az opponens is ötösre értékelte a dolgozatot. :-) Szeretném még egyszer megköszönni a "kolléganő" munkáját és a te segítségedet is.”

Dia, 29Veszprém