Segítségkérés

Vázlat

Az általunk írt vázlat nem csak a dolgozat fejezetcímeit tartalmazza, hanem a várható szakirodalmat is, illetve kérésre, röviden bemutatjuk a fejezetek tartalmát. (Így pontosan tudni fogod, hogy adott fejezetben mit kell a szakdolgozat írása során kibontanod.)

Ajánlatkérés vázlatkészítésre

Kérdőív

  • a kérdőív kérdéseinek összeállítása
  • a kérdőív megszerkesztése
  • a kitöltött kérdőívek szöveges és grafikus kiértékelése
  • hipotézisek állítása

Ha a primerkutatás során megakadsz, keress minket és elkészítjük a kérdőívedet, a hipotézisek felállításától egészen a szakdolgozatba formázott szöveges és grafikus kiértékeléséig.

Ajánlatkérés kérdőív összeállítására

Házidolgozat

A főiskola vagy egyetem elvégzése során tucatnyi házidolgozatot írhat egy hallgató. Amennyiben nincs időd vagy valamelyikkel nem boldogulsz, keress minket és segítünk.

Ajánlatkérés házidolgozat írására

Szakdolgozat

Sokak szerint a diploma kézhezvételének egyik legnagyobb akadálya.;) Szerintünk viszont mindössze egy kihívás, aminek meg kell felelni.

Ajánlatkérés szakdolgozat megírására

Szakdolgozat prezentáció

A szakdolgozat védése során általában powerpoint prezentáción keresztül mutatja be a hallgató a dolgozata főbb elemeit. Amennyiben a szakdolgozatod megírásával energiáid végére értél, keress minket és elkészítjük a bemutatód. Más által írt szakdolgozat esetén is tudunk segíteni. Külön kérésre a diák alatt mondandó szöveget is összeállítjuk a doglozat alapján, így elég csak felolvasni azt. (A prezentáció és a narráció természetesen nem elég egy sikeres védéshez, mert a dolgozatot ismerned kell! De egy olyan terhet vehet le a v álladról, amivel időt nyersz, így még többet készülhetsz a védés érdemi részére.)

Ajánlatkérés szakdolgozat prezentáció készítésére