Gyakran ismételt kérdések


Miért nincs a honlapon telefonszám?

Mert nincs időnk telefonon beszélgetni. ;) De a tréfát félretéve, tapasztalatból tudjuk, hogy az esetek
95-98%-ában felesleges a telefonos egyeztetés. Természetesen alternatív kommunikációs csatornaként minden ügyfelünknek megadunk egy bármikor hívható telefonszámot. De ez a plusz csak ügyfeleknek jár és nekik is csak azonnali reagálást igénylő esetekre.

Tudunk találkozni, hol van az irodátok?

Nincs irodánk. A dolgozatotokat író csapattagok az ország különböző pontjain élnek és onnan írják a dolgozatokat. De, ha mindenki egy helyen élne, akkor is felesleges, időrabló dolog lenne a személyes találkozás. Márpedig, mint tudjuk az idő pénz! ;) Szóval az iroda és a személyes találkozó hiánya egy korrektebb ár alapfeltétele.

Miért csak e-mailben kommunikálunk?

"A szó elszáll, az írás megmarad!" Ami nincs leírva, az elfelejtődik és ez rendkívül kényelmetlen tud lenni a leadási határidőkor. Profi adminisztrációnk van. Ez pedig valójában Téged szolgál, Téged véd és emeli a "végtermék" minőségét.

Mi a garancia, hogy egyedi munkát kapok?

Kiemelten ügyelünk arra, hogy minden ügyfelünk egyedi, és nem az internetről bemásolt, összevágott anyagot kapjon. Ezt te magad is le tudod könnyedén ellenőrizni, pl. a google keresőjébe bemásolva a dolgozatból egy részt, vagy rendelkezésre áll több plágiumkereső program is.
Mottónk a megbízhatóság és az ügyfelek elégedettségének szem előtt tartása. Ebbe nem fér bele a silány, plagizált munka.

Hogyan történik a fizetés, a munka teljesítése?

A munkát előre megbeszélt előleg ellenében kezdjük meg. Ez biztosíték mindkét fél számára. Amint a kolléga elkészült a dokumentummal, abból egy vágott részt küldünk el neked, amiből azonnal láthatod a munka színvonalát és könnyedén el tudod dönteni, hogy megfelelő-e számodra, vagy sem.
Amennyiben elégedett vagy a látottakkal, úgy a számlaszámunkra történő munkadíjat (előre egyeztetett összeg) átutalással teljesítheted. Amint ez megtörténik, küldjük a teljes dokumentumot. Ez segítséget nyújthat számodra a saját munka elkészítéséhez.