Ajánlatkérés

Azért van szükségünk erre az adatra, mert nélküle nem lennénk tisztában a dolgozattal szemben támasztott követelményekkel.

Szintén a követelmények megismerése miatt van szükség az adatra.

Nem szükséges a teljes neved megadni. Itt csak egy olyan név kell amin megszólíthatunk!

Kérlek mielőtt elküldöd az adatlapot, ellenőrizd a megadott email címet, mert elég egy elgépelt karakter és nem tudunk veled kapcsolatba lépni!

Kérlek itt a szakdolgozat (házidolgozat) leadási határidejét add meg. Ha a vázlat leadásnak is van határideje, kérlek azt is írd bele.

Az árajánlat minden esetben a befektetett munka függvényében változik. A formai követelmények megadásával segítesz nekünk abban, hogy minél korrektebb ajánlatott adhassunk neked. Feltétlenül írj oldalszámot! Ellenkező esetben úgy is visszakérdezünk.

Ha már tudod miről szeretnél írni, leadtad a témádat, akkor azt gépeld ide. Ha még fogalmad sincs arról, hogy mi az, akkor hagyd üresen, és lejjebb a megjegyzésekhez írj bővebben arról, hogy mihez van a szakodon belül affinitásod, mi az a szakdolgozati téma, amit képes is vagy megvédeni. Mert ne feledd, mi csak megírni tudjuk a szakdolgozatot, de megvédeni már neked kell. Az pedig mennyivel könnyebb egy olyan témában, aminek legalább az alapjaival tisztában vagy!;)

No, itt aztán írhatsz bátran! Egyáltalán nem probléma, ha minél bővebben írod le, mit is szeretnél tőlünk. Sőt, előny, hisz rengeteg levelezést megtakarítasz mind nekünk, mind magadnak.

Ide írhatsz mindent, amit még el szeretnél nekünk mondani, de úgy érezted, hogy a fenti helyek egyikéhez sem tartozik.

* A mezők kitöltése kötelező.