Ajánlatkérés
Szakdolgozatírási 1x1

Épp szakdolgozatot írsz?

Örülnél pár hasznos tippnek vagy segédanyagnak?

Hova küldhetjük?

Keresztnév:*
E-mail cím:*
Könyvajánló

15 időrabló buktató a szakdolgozatban
...és 15 tipp, hogy akár egyetlen hónap alatt elkészülj a szakdolgozatoddal!

Rendeld meg a könyvet!

Ajánlj minket!
Kiemelt partnerünk

szakdolgozat-vazlat-250x192

 

 

 

 

 

 

 

Már a vázlatírásnál megakadtál?

Segíthetünk?

Kérj ajánlatot!

Az út lerövidítése

Mikor elkezded írni a dolgozatodat, akkor egy hosszú alagútba nézel, aminek a végén csak a sötétséget látod.

Ez nem nagyon motivál arra, hogy belépj az alagútba, ugye?

Tehát: nem szakdolgozatot írsz! Házi dolgozatokat! Ahány fő fejezet van, annyi házi dolgozatot kell elkészítened! És így több kisebb alagúton kell átmenned, és mindig látni fogod a fényt a végén!

Mi a legjobb módszer arra, hogy két héttel a dolgozat leadása előtt ébredj fel, hogy még semmit sem írtál, bár a kutatást már rég elvégezted?

A céltalan olvasás. A legtöbben ezt teszik.

A szakdolgozat megírásának garantáltan legrövidebb módszere a következő, legyen az akár doktori disszertáció, vagy OKJ-s képzésre írt szakdoli: fogod a vázlatod, magad mellé teszed, és ahogy olvasod a kutatás során megszerzett irodalmat, abban a pillanatban, ahogy valami érdekesre bukkansz egy sárga post-it címkét ragasztasz a könyvbe, amire ráírod a fejezet számát, amiben az adott információt fel akarod használni.

Emellett sokat segít, ha jegyzetelsz olvasás közben, hiszen értékes gondolatok, kritikai észrevételek fognak felmerülni, amik mind-mind a feledés homályába vesznek, ha nem veted papírra! Miután végigmentél így a teljes anyagon, stócold fel magad előtt, szerkeszd meg a WORD dokumentum vázát, és egyszerűen emeld le a felsőt a stócról, és írd bele a megfelelő fejezetbe!

Készíts heti tervet! Legyen egy reális heti terved a dolgozat elkészítésére, amibe belekalkulálod a két lurkót otthon vagy a kocsmázást a haverokkal. Vagy mindkettőt. :)

Ha teljesíthető heti terved van, amely tartalmazza, hogy azon a héten pontosan mikor tervezed, hogy leülsz dolgozatot írni, és mit kell elvégezned azon a héten, akkor az a haladás és a siker érzését adja. Bármely tanár megmondja: a siker érzésénél nincs erősebb motiváció! Így biztosan kész leszel!

 

 

Ha mindezek ellenére még sem boldogulsz, kérj segítséget!

 

Skype konzultáció >>

——————————————————————————

Árajánlat kérése teljes szakdolgozatra vagy fejezet kidolgozásra >>

 

Hasznosnak találod az írást? Ajánlj minket!

És ha úgy érzed erről a Google-nak is tudnia kell, akkor klikk a +1 gombra!

Minden jog fentartva: szakdolgozatiras.hu